Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


„Szív, ha üt, magyar!” - greCSÓKOLlár 2.0

„Szív, ha üt, magyar!” - greCSÓKOLlár 2.0

Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László zenés irodalmi estje
Vendég: Petruska - gitár, ének
Közreműködők:
Mákó Kató - ütőshangszerek, vokál
Vajdovich Árpád - bőgő, vokál
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 11. csütörtök, 18:00

Ilyen az, amikor két sokoldalú, kreatív, alkotóereje teljében levő, méltán népszerű művész egymásra talál: a dalszerző, szövegíró, frontember (Kistehén) és a sokkötetes író, színpadi szerző közös estje kötelező program mindenkinek, aki meg kíván győződni arról, hogy az igényes, magas nívójú kortárs művészet is lehet magával ragadóan élvezetes és szórakoztató. A greCSÓKOLlár két nagyszerű alkotó és kiváló előadói képességekkel rendelkező színpadi ember közös gondolkodásának, párbeszédének feszesre komponált, ám számos rögtönzéssel, spontaneitással teli műsora a barátságról, szerelmekről, szeretőkről, maradásról és menekülésről, reményről és lemondásról, elindulásról és megérkezésről, otthonról és otthontalanságról. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák közös dalokban és új novellákban elbeszélve – hozzánk és rólunk szóló történet mindahány. A zenés kalandozás különlegessége, hogy a hazai underground egyik legsokoldalúbb szereplője, a néhány éve remek novelláskötetet is kiadott Kollár-Klemencz László prózaíróként, a páratlanul népes olvasótáborral rendelkező Grecsó Krisztián pedig zenészként és dalszerzőként is bemutatkozik. Teszik mindezt mindennemű művészi allűröktől mentes, végtelenül vonzó, személyes hangnemben, miközben elmosódnak a műfaji különbségek, s a zenei, az előadói és az irodalmi megszólalás egymásban oldódik fel. (Írta: Keresztury Tibor)
Az est vendége Petruska, aki igazi kuriózumnak számít a hazai könnyűzenei életben, és Grecsó Krisztiánnal írt közös dalaikat vidéken először Miskolcon hallhatja a közönség. Petruska 2016-ban Dal című tévéműsorban megkapta az Év felfedezettje díjat, illetve szerepelt a 2017-es Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyen is. Harmadik nagylemeze 2019. tavaszán jelenik meg.

Jegyár: 2600 Ft

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!