Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szőke Nikoletta és Takács Nikolas

Szőke Nikoletta és Takács Nikolas

Szőke Nikoletta és Takács Nikolas
koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 11. péntek, 20:00

Szőke Nikoletta és Takács Nikolas különböző irányokból indultak, mégis egy helyre érkeztek meg. Közös produkciójuk így valódi kuriózum a hazai zenei palettán. Már régóta figyelték egymás karrierjét, majd végül Barcza Horváth József, Niki férje és producere hozta össze az első személyes találkozót. A két énekes között az első perctől megvolt az emberi és szakmai összhang, így nem volt nehéz megtalálni azt az izgalmas zenei világot, amely hidat képez a jazz, a soul és a pop között.

Szőke Nikolettára akkor figyelt fel az ország, amikor 2005-ben megnyerte a Montreaux-i JazzFesztivál keretében megrendezett nemzetközi jazzének-versenyt, valamint annak közönségdíját. 2012-ben Junior Prima-díjjal tüntették ki. Itthon és külföldön is állandó teltházas fellépője a legjobb jazzkluboknak, fesztiváloknak, koncertezett többek között New Yorkban, Londonban, Koppenhágában és Tokióban, énekelt együtt Bobby McFerrinnel, Kurt Ellinggel és Michel Legranddal is. Eddig hat lemeze jelent meg, hetedik önálló albuma 2017-től kapható Japánban, az Egyesült Államokban és számos európai országban.

Takács Nikolas 2010-ben, az ismert televíziós tehetségkutató döntőseként vált az ország kedvencévé. Lételeme az R’n’B, a soul és a funk, emellett a jazz világában is otthonosan mozog. Nikolettával létrehozott új produkciójával tér vissza zenei gyökereihez, hiszen mindig is részese volt életének és koncertjeinek a jazz, legyen szó akár klasszikus sztenderdekről vagy smooth hatású dalokról. Magyarországon eddig öt nagylemeze jelent meg, fellépéseivel folyamatosan járja az országot.

Másfél órás közös koncertjükön a mainstream jazz örökzöldjeit, popdalokat és a magyar népzene gyöngyszemeit adják elő a hazai jazzélet kiemelkedő, széles körben foglalkoztatott muzsikusainak kíséretében.

Szőke Nikoletta – ének
Takács NIkolas – ének

A zenekar tagjai:
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Balogh Roland - gitár
Barcza Horváth József - nagybőgő, basszusgitár
Hodek Dávid - dobok

Ajánlatunk


zenés party két részben

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!