Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SZOMSZÉDNÉNI EGYÜTT ÉS KÜLÖN - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

SZOMSZÉDNÉNI EGYÜTT ÉS KÜLÖN - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 28. szombat, 15:30

 Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünettel.

 

A Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristái – Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs –, 15 éve osztoznak a babérokon, és ez az „Együtt és külön” munkacímű műsorukban sem lesz másképp. Lesz azonban egy csavar, két különálló produkció indul el, stand up keveredik mozgásszínházzal, hangjáték interaktív pillanatokkal – a végkifejlet pedig minden, csak nem kiszámítható.

 

 Bálint Ferencet úgy ismerhettük meg, mint aki szervezett már medvelest, átérzi a hangvezérlésű telefonos szoftverek frusztráltságát, de nem mer kilépni az „Eddig nem szeretkeztem kecskével” Facebook-csoportból. Most egy merőben új oldaláról fog bemutatkozni a közönségnek, elmondja legféltettebb titkát: szeret félni.  Mások ezért megnéznek egy horrorfilmet, felülnek egy hullámvasútra, de Bálint Ferenc nem költ olyanra, ami ingyen is az övé lehet. Elég, ha arra gondol, hogy több millió baktérium tanyázik a testén, és még el sem hagyta a lakást. Vagy a tudat, hogy az is halálos lehet, ha túl kevés vizet iszik, és az is, ha túl sokat.  Továbbá az a felismerés sem segít, hogy a pokol a többi ember, és ebben Rihanna is benne van. Bálint Ferenc a szorongásait viszi színpadra, nem remélve feloldozást.

 

Tóth Szabolcs, a Szomszédnéni Produkciós Iroda másik fele, ezúttal a szöveget mozgásra és hangokra cseréli, és látszólag egy átlagember napját dolgozza fel a reggeli készülődéstől az utazáson, a munkahelyi problémákon át egészen az esti tevékenységekig, megszakítva különböző abszurd pillanatokkal, csavarokkal.  Indokoltan húsevő növényeket és elefántokat is megidéz a színpadon, úgy, hogy a műsorában mindennek pontos helye, ideje és ritmusa van. A humorista a közönségre is számít:  velük egy közös szimfonikus művet tervez összehozni, ezért arra kéri a nézőket, hogy a hangjukat mindenképp hozzák el az előadásra  – a hangszerek, vagy legalábbis azok dallama biztosítva lesz. Az est során egyszer csak egy csodálatos vetítővászon is legördül, de erről egyelőre csak ennyit.

 

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!