Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szószóró - tűzijáték villodzó szövegekből Lackfi János és a Momentán jóvoltából

Szószóró - tűzijáték villodzó szövegekből Lackfi János és a Momentán jóvoltából

A Clavis Irodalmi Ügynökség és a Momentán Társulat bemutatja Lackfi János és tanítványai sziporkázó szövegeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 12. vasárnap, 19:00

Az író ír! Az olvasó olvas?

Főbb szerepekben: Düh, Fájdalom, Vágy, Mélabú, Kétségbeesés meg a többiek. Virtuóz robbanóelegy intenzív hasadóanyagokkal! Vállról indítható közös képviselők, szerelmi nyünnyögés ántik stílben, levágott csirkék és fogba ragadó karamellák, Gyuri bácsi haja és repdeső WC-kagylók, író-olvasó találkozók és egyéb ínyencségek.

A fergeteges mulatságról gondoskodnak: Lackfi János és az általa vezetett Kreatív Írás kurzus írói, a szövegekre imprózik a Momentán Társulat.

A produkció a Clavis Irodalmi Ügynökség gondozásában valósul meg már 5. alkalommal.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

vígjáték két részben

Ajánló


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!