Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szünidei Színház-Macskakirály

Szünidei Színház-Macskakirály

A Pódium Színház zenés mesejátéka

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 10:30

Macskakirály

A Macskakirály Musical egy magyar népmesei elemekből szőtt vidám musical, kaland, izgalom, szerelem és varázslat szövi át. Egy rendkívüli leány és egy rendkívüli macska, akik – miközben a küldetésüket teljesítik – saját sorsukat is megváltoztatják. Útjuk során ravaszságra és bátorságra lesz szükségük. Katica, a talpraesett hajadon, s a mellészegődött Macskacicó fontos céllal keltek útra: Hollófernyiges, a gonosz sárkány elrabolta a déli szelet, s emellett még János királyt, az ország uralkodóját is eltüntette, így addig nem lesz tavasz, míg valaki vissza nem szerzi a szelet a sárkánytól. Csapdák, ördögök, boszorkányok szegélyezik útjukat, de az igazi próba csak Hollófernyiges kastélyában kezdődik… A magával ragadó történet szerethető dalokkal van fűszerezve, mely ezáltal minden korosztály számára élvezetes kikapcsolódás.

Író – Zeneszerző – Díszlettervező: Boros György László
Jelmez: Orgovány Andrea “Orgi”
Koreográfus: Bednai Natália
Rendező: Bednai Natália

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!