Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


TÁNCHÁZ: ÖRDÖNGÖS ZENEKAR (SZAMOSÚJVÁR, RO)

TÁNCHÁZ: ÖRDÖNGÖS ZENEKAR (SZAMOSÚJVÁR, RO)

Az Ördöngös zenekar tagjai a szamosújvári Téka Alapítványban indított zeneoktatás által kezdtek el népzenét tanulni a Harmadik zenekar irányítása alatt. A válaszúti és szentkirályi táborok alkalmával boronálódtak össze, 2015-re már Ördöngösként működtek. 2017-ben jelentkeztek a Fölszállott a páva népzenei tehetségkutatóra, ahol a döntőbe jutottak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 17. péntek, 20:00

TÁNCHÁZ: ÖRDÖNGÖS ZENEKAR

Az Ördöngös zenekar tagjai a szamosújvári Téka Alapítványban indított zeneoktatás által kezdtek el népzenét tanulni a Harmadik zenekar irányítása alatt. A válaszúti és szentkirályi táborok alkalmával boronálódtak össze, 2015-re már Ördöngösként működtek. 2017-ben jelentkeztek a Fölszállott a páva népzenei tehetségkutatóra, ahol a döntőbe jutottak. Azóta is elsődleges hobbiként, minél magasabb szinten igyekeznek folytatni az együtt muzsikálást, hiszen saját bevallásuk szerint ez által tudnak kibontakozni és igazán magyarnak lenni.

A zenekar tagjai:
Miklósi Hunor - hegedű
Szabó Bence - hegedű
Filep Zoltán Balázs - brácsa
Szigeti Nimród Szilamér - brácsa
Szabó Szilárd Sándor - nagybőgő

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!