Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Pálházi Bence bandája - koncert és táncház

Pálházi Bence bandája - koncert és táncház

A Pálházi Bence Bandája nevű formáció 2012 óta muzsikál együtt.
Repertoárjuk a Kárpát-medence igen nagy területét lefedi. Azon zenekarok közé tartoznak, akik a felvidéki népzenét és a különböző erdélyi vidékek zenéit egyaránt jól ismerik és szívesen játsszák.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 24. péntek, 20:00

Pálházi Bence bandája - koncert és táncház

A Pálházi Bence Bandája nevű formáció 2012 óta muzsikál együtt. A banda tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népzene tanszékének volt hallgatói. Leginkább a budapesti táncházak látogatói számára lehet ismerős a zenekar, mely alakulása óta több különböző helyen is rendszeresen tart saját szervezésű táncházakat, folkkocsmákat nagy sikerrel. Emellett állandó kísérője a Magyar Táncművészeti Egyetem néptánc tagozatának. Repertoárjuk a Kárpát-medence igen nagy területét lefedi. Azon zenekarok közé tartoznak, akik a felvidéki népzenét és a különböző erdélyi vidékek zenéit egyaránt jól ismeri és szívesen játsszák. Sokan épp ezért a változatosságért látogatják táncházaikat.

A zenekar tagjai:

Pálházi Bence - hegedű
Lajti Ákos – brácsa
Jobbágy Bence – cimbalom
Lakatos Dávid - nagybőgő

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!