Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Táncoló filmkockák - Táncoló Ikonok (’40-es ’50-es évek) • Lakatos János

Táncoló filmkockák - Táncoló Ikonok (’40-es ’50-es évek) • Lakatos János

Ebben a részben közelebbről megismerkedünk a legnagyobb táncos legendákkal a 40-es 50-es évekből. Fedezzük fel, hogyan változtatta meg a táncos mozit Fred Astaire eleganciája, Gene Kelly sármja, vagy a villámlábú Nicolas testvérek azóta is utánozhatatlan technikája! Víz alá merülünk, hogy megcsodáljuk Esther Williams sellőtáncát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 19:30

Táncoló filmkockák Táncoló ikonok
Lakatos János előadás-sorozata

Ebben a részben közelebbről megismerkedünk a legnagyobb táncos legendákkal a 40-es 50-es évekből. Fedezzük fel, hogyan változtatta meg a táncos mozit Fred Astaire eleganciája, Gene Kelly sármja, vagy a villámlábú Nicolas testvérek azóta is utánozhatatlan technikája! Víz alá merülünk, hogy megcsodáljuk Esther Williams sellőtáncát. Kiderül, miért köszönhette Fred karrierjének 10 évét egy balesetnek, vagy, hogy hogyan kerül egy síró szépségkirálynő a zongora alá, és kinek biztosították a lábait 5 millió dollárra. Minőségi táncok, rengeteg kulisszatitokkal 110 percben!

Előadó: Lakatos János Nívó-díjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanára

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!