Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


TÁNCszínTÉR - Companía Flamenca de Sevilla: Flamenco színei
4

TÁNCszínTÉR - Companía Flamenca de Sevilla: Flamenco színei

Egyszerre dobban láb és szív. Kitárul torok és tudat. Ereidben lüktet, csontig hatol a zene. Lágyan körbefon, elcsavarja fejed, majd hirtelen szívedbe döfi tőrét. Ez a flamenco! Tele fájdalommal, büszkeséggel, szabadságvággyal, az Élet keserű szeretetével. Jöjjenek velünk egy színes utazásra a flamenco autentikus világába!



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 21. péntek, 19:00

Tűz - Víz. Fekete - Fehér. Szeszélyes vagy kiszámítható? Büszke, harcos, vagy elegánsan kimért? De lehet, lágyan kecses és nőies, vagy szenvedélyesen hódító.. Melyik vagyok Én? Melyik vagy Te? Állandóság vagy változás? Vagy méginkább - állandó változás? Érzéki vörös vagy szégyenlős pír pirosa? Ábrándos, szentimentális, barangoló zöld? Végtelen kék, vagy romantikus lila?

A Flamenco színei című előadás megadja a válaszokat! Egyszerre dobban láb és szív. Kitárul torok és tudat. Ereidben lüktet, csontig hatol a zene. Lágyan körbefon, elcsavarja fejed, majd hirtelen szívedbe döfi tőrét. Ez a flamenco! Tele fájdalommal, büszkeséggel, szabadságvággyal, az Élet keserű szeretetével. Jöjjenek velünk egy színes utazásra a flamenco autentikus világába! Az előadás a különböző flamenco stílusok széles palettáját mutatja be, megidézve Andalúzia legszínvonalasabb flamenco klubjának a "Los Gallos" tablao hangulatát. Az Andalúziából érkező előadók, napjaink flamenco művészetének kiemelkedő alakjai. Táncszínházi estjeiket a leghíresebb fesztiválokon, a Jerezi Flamenco Fesztiválon és a Sevillai Flamenco Bienálén mutatják be.

A programsorozat a 10. Színházi Olimpia keretében valósul meg.

Choro Molina, Miguel Rubio, Laura Santamaría (tánc)
Alicia Carrasco, Cristina Tovar (ének)
José Manuel León (gitár)
vendégként közreműködik: Pirók Zsófia (tánc)

Az eladás időtartama: ~ 90 perc (1 részben)

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!