Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tarapcsák Péter szubjektív vezetése - Budapest köszönti a Girót! - Budapest saluta il Giro!
5

Tarapcsák Péter szubjektív vezetése - Budapest köszönti a Girót! - Budapest saluta il Giro!

Tarapcsák Péter, volt versenykerékpáros - a legendás kerékpárépítő "Pajti bá" fia - saját szemszögéből, versenyzői tapasztalatai, élményei alapján mutatja be a kiállítást, mely elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 10. szerda, 16:15

Tarapcsák Péter, volt versenykerékpáros - a legendás kerékpárépítő "Pajti bá" fia - saját szemszögéből, versenyzői tapasztalatai, élményei alapján mutatja be a kiállítást, mely elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét. A kiállítás foglalkozik a kerékpársport magyarországi megjelenésével, Európa egyik legelső kerékpárpályája, a Millenáris, valamint a nagyobb magyar versenyek – így például az 1925 óta megrendezett Tour de Hongrie – történetével. Ezúttal különleges szubjektív tárlatvezetésünkön Tarapcsák Péter, volt-versenykerékpáros szemüvegén keresztül láthatunk a részletek mögé.

A programra megváltott jeggyel az adott napon, a vezetést megelőzően a múzeum egyéb kiállításai is megtekinthetők.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!