Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tavaszi fuvallat - fúvóskoncert

Tavaszi fuvallat - fúvóskoncert

Igazi, hamisítatlan fúvósmuzsikálás a Vujicsics Tihamér Zeneiskola művésztanáraival. A hangversenyen fellép a zeneiskola fúvószenekara, a Tihi Wind Band Czifra Gergely vezényletével, megmutatva a fúvószene sokszínűségét a fergeteges nagyzenekari műsorszámoktól a finom kamarazenéig.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 4. szombat, 18:00

TAVASZI FUVALLAT – FÚVÓSKONCERT

Igazi, hamisítatlan fúvósmuzsikálás a Vujicsics Tihamér Zeneiskola művésztanáraival. A hangversenyen fellép a zeneiskola fúvószenekara, a Tihi Wind Band Czifra Gergely vezényletével, megmutatva a fúvószene sokszínűségét a fergeteges nagyzenekari műsorszámoktól a finom kamarazenéig. A klasszikus, eredetileg fúvószenekarra komponált művek között felcsendülnek a populáris zenei irány gyöngyszemei is.

Vendégek: Kádár Krisztina nagysikerű fuvolazenekara Dömény Krisztián közreműködésével, Nagy Viktor szaxofonegyüttese és Szilágyi István kürtkvintettje.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!