Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tavaszi műteremlátogatások - Konok Tamás műterme

Tavaszi műteremlátogatások - Konok Tamás műterme

2019 tavaszán 3 műterembe látogatunk, ahol a résztvevők megismerhetik a művészeket és munkáikat valamint egy szakmai beszélgetés keretében betekintést kaphatnak a művészi alkotófolyamatokba.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 17:00

Konok Tamás a Nemzet Művésze, Kossuth- és Prima Primissima-díjjal is kitüntetett képzőművész a kortárs magyar festészet 89 évesen is aktív „nagy öregje”. Tagja a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémiának és a Nyílt Struktúrák Művészeti Egyesületnek (OSAS). Kezdetben figurális stílusban dolgozott, majd ötvözni kezdte a természetelvű és az absztrakt kifejezésformát, végül Párizsban – ahol 1959-től kezdve évtizedekig élt – jutott el a pályáját meghatározó lírai nonfiguratív ábrázolásmódhoz. A geometrikus absztrakció markáns képviselője, aki gyakran megküzd a művészet értelmének témájával, ugyanakkor színezett, vékony vonalakból építkező alkotásai lírai oldottságot jeleznek. Aki a megszokott sztereotípiákból kiindulva műtermében költői rendetlenségre, a padlót vastagon borító üres festékes tubusokra számít, meg fog lepődni: Konok Tamásnak a műtermében is a munkáiról visszaköszönő rend uralkodik.

A műtermek pontos címeiről emailben küldünk tájékoztatást.

További információk: ttps://www.mutargyakejszakaja.hu/mutargyak-ejszakaja-extra

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!