Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


TEDxBudapest Klub: Az orvoslás jövője

TEDxBudapest Klub: Az orvoslás jövője

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. július 14. csütörtök, 18:00

TEDxBudapest Klub: Az orvoslás jövője

Ember és technológia

 

Előadó: Dr. Meskó Bertalan, orvosi jövőkutató, PhD

Melyek a legizgalmasabb orvosi technológiák?

Lecserélik-e a robotok és az algoritmusok az orvosokat?

Hogyan teheti olcsóbbá a technológiai fejlődés az egészségügyi ellátást?

Mit kezd az orvostársadalom az e-páciensekkel?

A TEDxBudapest Klub rendezvényén az orvosi jövőkutatás nemzetközileg elismert szakértője a gyógyítás és az egészségmegőrzés – nem is olyan távoli – jövőbeli tendenciáit tárja elénk. Előadásában nemcsak a már ma is elérhető technológiákról és eszközökről, hanem science fictionbe hajló elképzelésekről is beszél. Megismerhetjük a 3D-nyomtatás, a nanorobotok alkalmazása vagy a személyre szabott gyógyítás trendjeit, megtudhatjuk, mit tanulhat az egészségügy Stanley Kubricktól, és hogyan jelenhet meg a mesterséges intelligencia az egészségügy és az orvostudomány területén.

A témához kapcsolódó Az orvoslás jövője című könyv a HVG Könyvek gondozásában jelent meg.

Dr. Meskó Bertalan a Debreceni Egyetemen végzett Weszprémy-díjas orvosként, majd PhD-fokozatot szerzett a klinikai genomika területén. Hogy egyesítse orvosi és technológiai szemléletét, új szakmát alkotott „orvosi jövőkutató” (Medical Futurist) néven. Küldetése, hogy a hasznos technológiai újításokat behozza a mindennapi klinikai gyakorlatba. Több mint 500 előadást tartott a jövő orvoslásáról a Yale, Stanford és Harvard egyetemektől egészen az WHO központjáig, és a Singularity University által a NASA központjában szervezett exkluzív Futuremed kurzuson. Megjelent már cikke a CNN főoldalán, hivatkoztak rá a New York Timesban, szerepelt a Time magazinban, a Forbesban, és a BBC-n is. Bekerült a jövő egészségügyét meghatározó innovátorok nemzetközi Future Health 100-as listájába, a Kreatív Magazin a „25 legkreatívabb magyar”, a Forbes pedig a „30 legsikeresebb 30 év alatti fiatal” közé választotta 2013-ban.

A világ első közösségi médiáról és orvoslásról szóló egyetemi kurzusának oktatója a Semmelweis Egyetemen, és az MTA Jövőkutatói Albizottságának köztestületi tagja.

A díjnyertes medicalfuturist.com szerzője és a Webicina.com vezetője. Magyar nyelvű blogja a mediq.blog.hu.

 

Időpont:

2016. július 14., 18 óra

Helyszín:

Budapest Music Center

Jegyár: 1900 Ft (amiből 1000 Ft levásárolható HVG Könyvekre a helyszínen. Könyvenként csak egy jegy használható fel.)

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom a nyersanyagot, de a végső formáját az alkotótársaim fogják megadni, amíg lehet, az én közreműködésemmel. Elfogadom, ha esetleg én már nem látom az előadást. Nagyon szeretném, de ebben a játékban nem a győzelem, a részvétel a fontos.” /Karsai Dániel/

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!