Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tejháború

Tejháború

izlandi dráma, 92 perc, 2019
izlandi nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 9. hétfő, 16:00

Rendező: Grímur Hákonarson

Szereplők: Arndís Hrönn Egilsdóttir, Sveinn Ólafur Gunnarsson, Sigurður Sigurjónsson, Hinrik Ólafsson, Hannes Óli Ágústsson, Edda Björg Eyjólfsdóttir

 

A középkorú Inga, férjével együtt keményen dolgozik a farmjukon egy kis izlandi településen. Amikor a férje egy balesetben meghal, a nőnek egyedül kell megállnia a helyét és szembenézni nemcsak az adósságokkal, de a multik fojtogató világával is. Úgy dönt, saját szabályai szerint alakítja új életét és fellázad a farmját is bekebelező korrupt szövetkezeti rendszer és az igazságtalanok ellen.

A forgatókönyvíró-rendező Grímur Hákonarson (Tündekő, Kosok) harmadik játékfilmjének világpremierje a rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt. Hákonarson Kosok című alkotása 2015-ben a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerte az Un Certain Regard versenyszekció fődíját. A Tejháború érzékeny női történet Izlandról tettekről és következményekről.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés játék két részben

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!