Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tenyészdúc
3

Tenyészdúc

Ifjúsági előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 17. szerda, 14:00

„…és akkor elválasztottam a hímet a tojótól. A tojó egyedül marad a tojással, amit a hímmel közösen költenek. Aztán a tojót elröptetik. És mikor kiengedik, az azonnal visszarepül a fészekhez, mert azt hiszi, hogy egyedül van a tojás...”

 

A 14 éves Balázsnak két szenvedélye van: a zene és a galambászat. Anya hegedűművész. Apa zenetanár. Nem kérdés, hogy Balázsból is zenész lesz. De a tehetséget ápolni kell, az álmainkért dolgozni kell. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. De akkor ki röpteti a galambokat?

 

Az előadás a tehetség és az ezzel járó felelősség kérdéseivel foglalkozik egy család történetén keresztül. Mire kötelez a tehetségem? Hol érnek véget a szülők elvárásai és hol kezdődnek a saját vágyaim? Mennyire befolyásolnak a családi minták a döntéseimben?

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!