Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ternovszky-hétvége: Gusztáv

Ternovszky-hétvége: Gusztáv

Válogatás a sorozat epizódjaiból, 58 perc, 2023
kísérőfilm: Modern edzésmódszerek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 11. vasárnap, 18:00

Rendező: Ternovszky Béla

A hatvanas években rendkívüli népszerűségnek örvendő magyar rajzfilmsorozat, a Gusztáv mozivásznon látható csetlő-botló antihőse új életre kelt a hetvenes évek második felében az otthoni kisképernyőkön. A széria televízióban bemutatott folytatásnak egyik főrendezőjeként Ternovszky Béla szabott irányt a mindig más élethelyzetben feltűnő, de rendre a rövidebbet húzó kispolgár mulatságos kalandjainak, amelyek olykor a groteszk és az abszurd elemeivel dúsultak. A fekete humornak egyenesen a csimborasszója Ternovszky első rövidfilmje, a Modern edzésmódszerek, a Pannónia Filmstúdió legtöbbet díjazott alkotásainak egyike.

Az összeállításban látható epizódok: G. mázol, G. megoldja, G. és a tél örömei, G. migrénje, G. gondos, G. állást keres, G. féltékeny. G. nem felejt, G. és a virtus, G. és a pióca, G. és a talált gyerek, G. a lépcsőházban.

A Gusztáv-epizódokat az MTVA archívuma, a Modern edzésmódszereket a Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum biztosította.

Egységes, kedvezményes jegyár: 600 Ft

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!