Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Textile Art of Today  - A ma textilművészete
3

Textile Art of Today - A ma textilművészete

A ma textilművészete kiállítás 2019. augusztus 24. és szeptember 22. között látogatható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A Textile Art of Today (A ma textilművészete) egy nemzetközi művészeti projekt, amely korunk textilművészetét a budapesti Vigadó Galériában mutatja be. Ez a projekt más világkiállításoktól abban különbözik, hogy öt reinstallációja van jelentős európai galériákban és múzeumokban, és a látogatók négy európai országban (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország) is láthatják. Jelentőségét hangsúlyozza a V4 országok kulturális minisztereinek védnöksége.

A Textile Art of Today  projekt arra törekszik, hogy megismertesse a látogatókkal a textilművészetet, mint modern, dinamikus művészeti ágat, amely átlépi a textilművészet klasszikus értelmezésének határait. A rendezvény létrejöttétől kezdve, a rangos Grand Prix Božena Augustínová díjat egy nemzetközi zsűri ítéli oda, mely a jelentős csehszlovák művésznőről lett elnevezve. A Textile Art of Today  háromévente kerül megrendezésre, és a 2018/2019-es évad már az ötödik lesz a sorban. A Textile Art of Today  ötödik triennáléján 5 kontinens, 49 országának 400 művésze vett részt. A kurátori zsűri a több mint 1000 benevezett alkotás közül a 121 legjobbat választotta ki.

A Textile Art of Today  jövőbeni célja a textilművészet összekapcsolása a modern technológiákkal. Az alkotások nagy része interaktív, melyeknél a galéria látogatója nem marad anonim, hanem az egész kiállítás részévé válik.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!