Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


The Great Scheme Of Things <> a puzzle by Fierbinteanu

The Great Scheme Of Things <> a puzzle by Fierbinteanu

► pop-punk esztétika filharmonikus fenséggel, elmélyülés a hétköznapok valóságában, a hitben és a modern illúziókban, mint amilyen a szerelem, a civil jogok, a pornográfia, a szocializmus, a kapitalizmus, Isten, Sátán, Elvis, New York... ◄
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 20:00

A The Great Scheme Of Things két főszereplő - a “valós/ál-” művészek, a tisztességes férfi és nő - találkozása körül forog, beleértve releváns és irreleváns témákat és jelen korunk mindennapi szlogenjeit is. Ebben a környezetben a szereplők személyes, művészeti és reklámipari forradalomra készülnek.

A Fierbinteanu art-pop duót Gabriela Fierbinteanu (ének) és Cristian Fierbinteanu (számítógép, basszus, ének) párosa alkotja. Nyertesei a Cseh Centrum által szervezett Antonin Dvorak remix versenynek, élőben játszottak számos európai színpadon a berlini Konzerthaust is beleértve, a Local Recordsnál jelentek meg zenéik albumban.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!