Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Titkos Mozi Fesztivál 3.

Titkos Mozi Fesztivál 3.

A Titkos Mozi Fesztivál a titkos vetítések elvén alapul: ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, a város különböző pontjain található rejtekhelyeken tudsz belépni a kiterjesztett valóságba. A rejtekhelyeken a fesztiválra utaló jelek / képek tartalmazzák a fesztivál logóját, ezeket beszkennelve a kiterjesztett valóságban tudsz eljutni a titkos mozikhoz, az ajándékokhoz és a titkos esték jegypénztárához.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 9. csütörtök, 18:30

A Titkos Mozi Fesztivál a titkos vetítések elvén alapul: ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, a város különböző pontjain található rejtekhelyeken tudsz belépni a kiterjesztett valóságba. A rejtekhelyeken a fesztiválra utaló jelek / képek tartalmazzák a fesztivál logóját, ezeket beszkennelve a kiterjesztett valóságban tudsz eljutni a titkos mozikhoz, az ajándékokhoz és a titkos esték jegypénztárához.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!