Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Titokszoba  - kreatív családi küldetés 4-6 fő
2

Titokszoba - kreatív családi küldetés 4-6 fő

Közös nyomozás az egész családnak!

Fél évvel ezelőtt a Lullenstyd Intézetben történt valami, ami megrázta a világot. Minden megváltozott. De a kutatók még mindig értetlenül állnak az események előtt: eredményeik homályosak, az összefüggéseket mostanáig senki sem fejtette meg. Két ember. Egy titokba burkolózó fordulat. Az Esemény, ami megváltoztatta a világot. Kik ők? Mi történt velük? Hol vannak most? Az igazságot a család derítheti ki.

A játék a találékonyságot teszi próbára és megmutatja, hogy családként hogyan tudják inspirálni egymást. Itt nem zárják be az ajtót. Nincs ijesztgetés, rozsdás lakatok keresgélése. A Titokszoba két, izgalmasan berendezett szobájában a fantázia szabadul el.

Az interaktív játékot két szobában, tablettel a kezekben játszák. A feladatokat közös kreatív gondolkodással, problémamegoldással oldhatják meg, s léphetnek előre a játékban. A győzelemhez egyetlen dolog szükséges: kreativitás.

 

Fontos információk

Helyszín: Budapest, VI. kerület, Szív utca

Körülbelül másfél óra. Az igazán pörgős családoknak a játék akár 100 percig is eltarthat.

A csomag ára legfeljebb 6 fős csapatok részvételét tartalmazza. Legalább négy fős csapattal lehet igazán hatékony a játék.

A játékot főként nagyobb, 10 év feletti gyermekeknek és szüleiknek ajánlott. Felső korhatár nincs. Az épület nem akadálymentesített, a szoba a harmadik emeleten helyezkedik el.

 

Ajánló


Lehár Ferenc legmulatságosabb operettje arról szól, mi történik akkor, ha nem csak a…

A klasszikus karácsonyi történet kicsit másképp, a tánciskola diákjainak előadásában. Csajkovszkij újrahangszerelve, új…

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem…