Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Történetek barokk zenére

Történetek barokk zenére

Liszt-kukacok Akadémiája
Történetek barokk zenére
10-15 éveseknek
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 28. vasárnap, 11:00

J. S. Bach, Vivaldi és C. P. E. Bach művei

Aura Musicale

Művészeti vezető és mesél: Máté Balázs

Sokszor mondják, hogy a zene olyan, mint a nyelv: egy nyelv, amelyen a hangszerek beszélnek. De mit mond, és hogyan képes mesélni a zene, ha nem támogatja meg a szöveg? Erre a kérdésre keresi a választ a Zeneakadémia ifjúsági sorozata, a Liszt-kukacok Akadémiája őszi koncertsorozata, amely a felső tagozatos általános iskolásokat (s persze szüleiket, nagyszüleiket) célozza. A koncertsorozat első alkalmával a barokk zene világába kalauzolja el a hallgatókat a korszak zenéjét anyanyelvi szinten beszélő Máté Balázs és együttese, az Aura Musicale. Abba a korba, amikor a zenében minden a kifejezésről szólt, s a hangszeres zenét a vokális zene lányának tartották, mondván, hogy miként a gyermek az anyját, úgy kell a hangszerekkel utánozni az énekeseket. A koncerten ki fog derülni, hogyan is lehetséges, hogy J. S. Bach, nagy tehetségű fia, Carl Philipp Emanuel Bach, vagy éppen Antonio Vivaldi képesek voltak pusztán hangok segítségével történeteket elbeszélni, vagy éppen képeket megfesteni, s Máté Balázstól azt is megtudhatjuk majd, milyen üzenetet rejtenek ezek a művek.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!