Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tóth Péter zongoraestje

Tóth Péter zongoraestje

Tóth Péter zongoraművész koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 3. szerda, 19:00

Tóth Péter zongoraművész egy rendhagyó és különleges koncerttel lepi meg a gyulai közönséget. Hangversenye második részének 40 perces műsora ugyanis nincs meghatározva, a közönség szavazással döntheti majd el, hogy mit szeretne hallani. A választható műsorok listáját a koncert szünetében kapják meg a nézők, és a szavazás is a szünetben fog történni, így a közönség aktív részese lehet a műsorválasztásnak, ami egyébként igen ritkán fordul elő hangversenyeken.

Tóth Péter 11 évesen kezdett zongorázni Békéscsabán Csontos József Attila növendékeként, majd két és fél év zongoratanulás után felvételt nyert a budapesti Zeneakadémia előkészítő tagozatára, ahol Nádor György, Réti Balázs és Bihary László osztályába került. A Zeneakadémián megszerzett diplomája után (2008) az Egyesült Államokban folytatta tanulmányait Ungár Tamás majd Anton Nel növendékeként. 2015-ben megszerezte a doktori fokozatot a University of Texas at Austin egyetemen. 2016 óta New Jersey-ben él, ahol két egyetemnek is zongoratanára (Fairleigh Dickinson University; Rutgers University).
Tóth a világ mintegy húsz országában koncertezett, többek között Németországban, Hollandiában, Ausztriában, Franciaországban, az Egyesült Államokban, Japánban, Dél-Koreában, Costa Rica-ban, Peruban, és természetesen Magyarországon.

Fontosabb eredményei:
-a 2000. évi weimari Nemzetközi Liszt Zongoraverseny győzelme
-a 2001. évi budapesti Nemzetközi Liszt Zongoraverseny győzelme
-a 2010. évi Los Angeles-i Nemzetközi Liszt Zongoraverseny győzelme
-a 2012. évi Junior Prima Díj elnyerése
-a 2013. évi Los Angeles-i Nemzetközi Paderewski Zongoraverseny győzelme
-a 2018. évi Békéscsaba Kultúrájáért Kitüntetés elnyerése

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!