Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


TranzDanz – JÖVŐTÁNC

TranzDanz – JÖVŐTÁNC

Nincsenek látványos világítási effektusok, díszletek, jelmezek, nem válik szét színpad és nézőtér, a dominánsan improvizatív, egyedi produkciók a nézők között, „testközelben”, a helyszín sajátos adottságait kihasználva (site-specific) születnek meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 11. kedd, 20:00

A 2010-ben, a budapesti kult-kávéházban, a Jedermann Kávézóban indult an-artist projektben a hazai kortárs tánc és a mai improvizatív, innovatív zenei élet kimagasló művészei, legizgalmasabb alkotóinak jó része szerepelt már. (Goda Gábor, Horváth Csaba, Krámer György, Bata Rita, Gera Anita, Kántor Kata..., Dresch Mihály, Grencsó István, Benkő Róbert, Tóth Viktor, A. Balanescu...)

Most, 2023. július 11-én, a Marczi udvarán berendezett kávézó-borozóban egy zenész, YENGIBARIAN DÁVID lesz az alkotótársa mindhárom táncosnak: DÉRI ANDRÁSNAK, JURÁK BETTINÁNAK ÉS SZILVÁSI ANNÁNAK.

Yengibarian jól ismert örmény harmonikaművész, jazz zenész, zeneszerző, aki tudatosan alkalmazza a különböző népzenék, a kortárs, a klasszikus és a jazz esztétikáját egyedi hangzásvilága és zenei nyelve megalkotásában. A táncosok a hazai kortárs tánc fiatal, független tehetségei, komoly nemzetközi tapasztalatokkal.

A művészettel és a művészetben való létezés nem arisztokratikus kiváltság, nem az időből kiszakadó, magasztos ünnepi pillanat, hanem mindenki számára természetes állapot kell legyen. A Jövőtánc ennek a lehetőségét kínálja fel.

A sorozat ötletgazdája és szerkesztője Kovács Gerzson Péter.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának!

Ajánló


Dzsúdló 2023. december 29-én minden eddiginél komolyabb show-val teszi fel az arany bukósisakot erre a top időszakra. Addigra már mindenki…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!