Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Trio Energico

Trio Energico

A TRIO ENERGICO 2015-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem három hallgatójából. Fiatalos lendületüknek és kirobbanó energiájuknak köszönhetően már egyetemi éveik alatt, fennállásuk kezdetétől több versenyeredményt is magukénak tudhatnak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 22. péntek, 19:00

Trio Energico

Műsor:
Franz Schubert: Adagio D.897 "Notturno"
Dmitri Shostakovich: c-moll trio op.8. no.1. 
Maurice Ravel: a-moll trio

Ilosfai Csenge – hegedű
Mády-Szabó Eszter – gordonka
Vida Mónika Ruth – zongora

A koncert rendezője:
StanD in AVE Music Management Agency

A TRIO ENERGICO 2015-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem három hallgatójából. Fiatalos lendületüknek és kirobbanó energiájuknak köszönhetően már egyetemi éveik alatt, fennállásuk kezdetétől több versenyeredményt is magukénak tudhatnak. Megnyerték a Dohnányi Ernő Országos Kamarazenei Versenyt, az International Danubia Talents Competition-t, a The Art of Chamber Music International Competition-t, valamint az International Music Competition Premio Citta di Padova-t. Szerepeltek élő adásban a Bartók Rádióban, koncerteztek a Római és a Bukaresti Magyar Akadémián, meghívták őket vendégművészként a Lancaster International Piano Festival-ra Amerikába, közreműködtek a Milánói Expo-n. Az együttes aktívan részt vesz a hazai és külföldi zenei életben. Közös motivációjuk, hogy mindenki számára elvigyék a klasszikus zene szeretetét és világát.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

zenés átirat két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!