Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ÚJÉVI KONCERT 2021 - Müpa Home Live

ÚJÉVI KONCERT 2021 - Müpa Home Live

Ingyenes ajándék ÚJÉVI KONCERT a Budafoki Dohnányi Zenekarral és VILÁGSZTÁROKKAL!

A BDZ szokásához híven, a reményeink szerint a tavalyinál sokkal vidámabb és kellemesebb új évet szeretnénk önökkel együtt köszönteni zenével, vidámsággal és olyan nemzetközi sztárokkal, mint Boldoczki Gábor – trombitaművész, Kálmán Péter – operaénekes, Rácz Rita – operaénekes és a Káel Norbert által vezetett Jazzical Trio.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 9. szombat, 19:30

Az óriási népszerűségnek örvendő, ikonikus BDZ ÚJÉVI KONCERT most, 2021 januárjában sem marad el! A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások értelmében közönséget ugyan nem fogadhatunk a koncertteremben, de mi magunk ott leszünk, a Müpa Home Live közvetítésnek köszönhetően pedig önöket is meg tudjuk hívni az online nézők számára ingyenes új év köszöntésre, az eredetileg meghirdetett időpontban, 2021. január 9-én 19.30 órakor.

Aki előre gondolkodott, és előrelátó jegyvásárlással biztosította helyét a mindig hamar telt házassá váló BDZ újévi koncertre, annak – megköszönve bizalmát és lelkesedését – visszautaljuk a megváltott jegyek árát, bízva abban, hogy együtt lehetünk az ingyenes Müpa Home Live közvetítés során a www.mupa.hu oldalon vagy a Müpa YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/mupabudapest

Boldoczki Gábor – trombita

Kálmán Péter – basszus

Rácz Rita – szoprán

Jazzical Trio (Káel Norbert – zongora, Oláh Péter – bőgő, Lakatos Pecek András – dob)

 

Az est házigazdája és karmestere: Hollerung Gábor

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!