Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Újévi Operett Gála 2020 – Ünnepi koncert az operett csillagaival

Újévi Operett Gála 2020 – Ünnepi koncert az operett csillagaival

MAGYARORSZÁG LEGLÁTVÁNYOSABB OPERETT SHOWJA - EGY IGAZI KÜLÖNLEGESSÉGGEL ÉRKEZIK AZ ÚJÉVI OPERETT GÁLA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 12. vasárnap, 19:00

Évekig láthatta a közönség Oszvald Marikát a Monarchia Operett előadásaiban, de fellépett a produkcióban az utóbbi években Szulák Andrea, Bangó Margit, Koós János, és tomboló sikerrel Esztergályos Cecília is. Tavaly mindenki Magdi anyusa Fodor Zsóka debütált operett szerepben, most viszont egy igazi meglepetéssel tér vissza a világhírű produkció, amelyben hosszú évek után újra színpadon látható a tv-ből számos műsorból ismert Rózsa György.

A hagyományokhoz hűen az újév első napjaiban újra látható lesz hazánk nagy városaiban az ország leglátványosabb kiállítású operett showja, amely az évvégén érkezik vissza külföldi turnéjáról, és vadonatúj műsorának premierjével. A közönség kérésére 2020-ban, megújulva látható a MONARCHIA OPERETT előadása több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, káprázatos látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők az operett kedvelő közönségnek.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Ringóvállú csengeri violám, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon. Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában. A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a magyarországi közönség, hisz számtalan nagy városban látható volt az operett csillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi szinpadokon is sikert aratnak. Amerikában, Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva. A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága, az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet. A 2020-as előadásban is közel 200 gyönyörű egyedileg tervezett jelmez lesz látható. A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Erről részletesen a produkció weboldaláról is olvashatnak a www.monarchiaoperett.hu oldalon. A hagyományossá vált Újévi operett gála sztárja és házigazdája, egy igazi humor bomba Rózsa György az ország „Rózsagyuri”-ja lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává is válik, és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával ,és egy igazi meglepetés produkcióval. A pörgős, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az újévi operett koncerten.
Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett showjával!

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!