Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ünnepi trakta - romantikus ebéd, vagy vacsora pároknak
2

Ünnepi trakta - romantikus ebéd, vagy vacsora pároknak

Meghitt vacsora festői környezetben - romantikusoknak és Provence rajongóknak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Van egy mesés kis hely a Szentendrei-szigeten, mely a romantikusok és a Provence rajongók rejtekhelye. A szálloda és környéke a határtalan nyugalom és a pihenés Mekkája, ahol éjszaka ezer pici fénnyel világító teraszt talál. Itt fogyaszthatja el a pár az étlapról választható 4 fogásos vacsorát, vagy ebédet a hozzá tartozó italcsomaggal.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz.

A vacsorát, vagy ebédet lehetőség van jó idő esetén az étterem teraszán is elfogyasztani!

Fontos információk

Helyszín: Szentendrei-sziget, Szigetmonostor

A program időtartama kb. 2 óra.

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

Az italcsomag tartalma: 1 pohár bor, 1 üdítő/ásványvíz, kávé/tea.
A programra kiemelt időszakban, 2017. május 1. és 2017. október 31. között kizárólag vasárnaptól-csütörtökig van lehetőség időpontot foglalni.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!