Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Úti cél remény - filmvetítéssel egybekötött kurátori tárlatvezetés
2

Úti cél remény - filmvetítéssel egybekötött kurátori tárlatvezetés

Legújabb időszaki kiállításunkat Réthelyi Orsolya és Perényi Roland kurátorok mutatják be, majd Száraz Eszter Tapintat című 20 perces rövidfilmjét nézhetjük meg a kiállításban is szereplő Fodorné Szalai Ibolyáról, aki alig két és fél évesen került ki Hollandiába, ahol szerencséjére egy szerető, tündérmesébe illő családot talált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 29. szombat, 16:30

Úti cél remény - filmvetítéssel egybekötött kurátori tárlatvezetés

Fodorné Szalai Ibolya -ahogy Hollandiában hívták, Boja- volt az utolsó, aki 2020 elején még el tudta mesélni a történetét. 96 éves volt, amikor megismertük és forgattunk vele – rendkívüli derűvel és csodaszépen mesélt a gyerekkori emlékeiről és arról, hogyan határozta meg a sorsát egy életre a kint töltött 11 év. Ő lett volna a decemberi kiállításmegnyitó díszvendége, sajnos azonban ezt már nem érhette meg. Az Ibolyáról készült kisfilmnek köszönhetően is látjhatuk, hogy a történelem nem csak évszámok, helyszínek, száraz leírások sokasága – minden évszám, minden név, minden adat és vitrinbe került tárgy, bekeretezett fénykép mögött életek, sorsok rejlenek. És az életek, sorsok újabb életekre hatnak, sorsokat befolyásolnak. Transzgenerációs történetek, amelyek itt élnek velünk, a soha fel nem tett kérdéseinkkel, megkésett szülői, nagyszülői, dédszülői vallomásokkal.

A múzeum területén az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése kötelező!

Ajánlatunk


Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS. 2022-ben is lesznek meglepetés vendégek a koncerten, és az ismert slágerek mellett meglepetés dalokkal is kedveskedik majd rajongóinak.

A VeszprémFest zárónapján a brit szupersztár, JAMES BLUNT ad koncertet. Az énekes 2022 februárjában induló, The Stars Beneath My Feet című Európa turnéjának keretében lép fel Veszprémben.

Ajánló


A 18. század végéig természetes volt, hogy ha egy zeneszerző liturgikus művet ír, alkalmazkodnia kell az egyházi szertartás kereteihez. Beethoven…

Opera két felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!