Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók - Kerékpárral a Föld körül (Előadók: Zárug Zita és Harkányi Árpád)
6

Útibeszámolók - Kerékpárral a Föld körül (Előadók: Zárug Zita és Harkányi Árpád)

Zárug Zita és Harkányi Árpád 4 évig utaztak 46 különböző országban, mialatt 40.000 kilométert tettek meg kerékpárral. Ennek az utazásnak az élményeit és tapasztalatait osztják meg közönségükkel egy másfél órás, videókkal és fényképekkel színesített, mesélős, beszélgetős élménybeszámoló keretében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 19. csütörtök, 18:30

Szokások, öltözködés, közlekedés, építészet, állatvilág, fenntarthatóság és egyéb érdekességek, tanulságok 4 kontinensről.

Előadók: Zárug Zita (szepkoznapok.hu) és Harkányi Árpád (360fokbringa.hu)

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!