Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók - Tengerjáró hajóval a világ körül - Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó

Útibeszámolók - Tengerjáró hajóval a világ körül - Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó

A tengerjáró hajók a régmúlt luxus utazásainak világába repíthetnek vissza, de sokaknak akár rémálom is lehet több ezer útitárssal bezárva lenni. Fényűző úszó szálloda a felső tízezernek vagy a tömegek kényelmes kiszolgálása? Milyen úti célokat érdemes tengerjáró hajóval felfedezni?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 16. kedd, 18:30

Tengerjáró hajóval a világ körül

Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó (balazsutazik.hu)

Tizennyolc emeletes lakóház úszik a tengeren. A fedélzetén háromezer, papíresernyős koktélra szomjazó napimádó pihen. Mellettük szörföző tinédzserek és sudokut játszó szépkorúak. Az alsóbb szinteken táncoktatás és bingó, középen szauna és bowling, a színházban akrobaták, a galériában millió dolláros festmények, a diszkóban partiarcok buliznak egy átlagos tengeri napon. Az étterem, mint egy bőségszaru, non-stop ontja magából a tenger gyümölcsét és a créme brulée-t.

A tengerjáró hajók a régmúlt luxus utazásainak világába repíthetnek vissza, de sokaknak akár rémálom is lehet több ezer útitárssal bezárva lenni. Fényűző úszó szálloda a felső tízezernek vagy a tömegek kényelmes kiszolgálása? Milyen úti célokat érdemes tengerjáró hajóval felfedezni? Melyik hajóval menjünk, és mire figyeljünk, ha már a fedélzeten vagyunk? Praktikus tanácsok és tippek, rémtörténetek és betekintés a kulisszák mögé, nemcsak újoncoknak, hanem tapasztalt tengeri rókáknak is.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!