Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Útravaló ének-Kányádi 90,Huzella Péter és Gáspár Sándor estje

Útravaló ének-Kányádi 90,Huzella Péter és Gáspár Sándor estje

Útravaló ének – Kányádi 90’
A „Nyergestetőtől a vörös villamosig”
Huzella Péter és Gáspár Sándor verses-zenés időutazása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 12. péntek, 19:00

Kányádi Sándor Kossuth-díjas költőre emlékezünk, aki május 10-én lenne 90 éves. Huzella Péter Kossuth-díjas zenész előadóművész és Gáspár Sándor verses-zenés műsorában a történelmi és a személyes líra legjobbjai épp úgy helyet kaptak, mint a felejthetetlen gyermekversek. Kányádi Sándort a kortárs magyar irodalom legjei között említhetjük: a Valaki jár a fák hegyén, vagy Bántani én nem akarlak, a Nyergestető, a Fekete piros, és a Kuplé a vörös villamosról mind-mind örök érvényű tematikát vázol megismételhetetlen módon. Az előadók folyamatos diskurzust folytatnak költészettel, a költővel és a közönséggel.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!