Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Vacok
4

Vacok

A babaszínház pár hónapos és három éves kor közötti gyerekeknek szól, akik a szüleikkel nézik meg a körülbelül ötven perces előadást, ami két részből áll: egy húsz-huszonöt perces produkcióból, amit színészek játszanak, és ami kifejezetten ennek a korosztálynak a fejlődési sajátosságait figyelembe véve lett kialakítva A második huszonöt percben a nézők megismerkedhetnek a színészekkel, az előadásban használt kellékekkel, bejárhatják vagy…  több

Jegytípusok


2 500 Ft
Sector

Aktuális előadások




 

NÉMETH NIKOLETT • SZŐTS ORSI

vacok

SZŐTS ORSI
FRÖHLICH KRISTÓF

 látvány SZŐTS ORSI

 helyszín VÁROSI IFJÚSÁGI KLUB

6 hónapos kortól ajánljuk.

BABASZÍNHÁZ

Vajon van élet a bábszínház előtt, amire az ovis csoporttal megyünk? Talán kevesen tudják, hogy a legkisebb korosztálynak, a csecsemőkorúaknak is készítenek a világon professzionális színházi előadásokat. Ez az úgynevezett „színház a legkisebbeknek” (Theatre for Early Years), köznyelven csecsemő- vagy babaszínház. A műfaj a hetvenes évek végén alakult ki Angliában, és azóta az egész világon elterjedt már. 2023-ban végre elér Budaörsre is, hiszen itt is osztják azt a meggyőződést, hogy fontos, hogy a legkisebbek is találkozzanak a kultúrával, a színházzal, mégpedig olyan módon, hogy azt a találkozást az alkotók a gyerekek igényeinek és szükségleteinek figyelembevételével gondosan megtervezik.

A babaszínház pár hónapos és három éves kor közötti gyerekeknek szól, akik a szüleikkel nézik meg a körülbelül ötven perces előadást, ami két részből áll: egy húsz-huszonöt perces produkcióból, amit színészek játszanak, és ami kifejezetten ennek a korosztálynak a fejlődési sajátosságait figyelembe véve lett kialakítva. A második huszonöt percben a nézők megismerkedhetnek a színészekkel, az előadásban használt kellékekkel, bejárhatják vagy bekúszhatják a teret.

A készülő budaörsi előadás tere egy gyerekszobában felállított sátor, egy titkos vacok, itt leszünk tanúi egy különleges találkozásnak a sátor lakója és egy titokzatos, ismeretlen helyről érkezett látogató között. Az előadásban nem a klasszikus értelemben vett történetmesélésen van a hangsúly, hanem a meglepetésen, a csodán, az egymással való biztonságos találkozáson.

„Mindig meglep a csecsemő nézők komolysága. A babák nem értelmeznek, hanem magukba szívják a hangokat, a szavak zenéjét, a szorongást, félelmet, gyászt, erőszakot, szeretetet, mindent… a babák az ideális nézők.” Françoise Gerbaulet, francia színházi alkotó

 

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!