Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Váczi Dániel, Pozsár Máté, Sárvári-Kovács Zsolt Glissonic Trio
4

Váczi Dániel, Pozsár Máté, Sárvári-Kovács Zsolt Glissonic Trio

Mi történik, ha szopránszaxofonnal keresztezünk egy tárogatót? Megszületik a glissonic-hangszercsalád első tagja, a glissotar. A különleges instrumentum Váczi Dániel találmánya, aki a szaxofont cserélte erre a hangszerre triójában, a 2001-ben alakult Váczi Dániel Trióban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 3. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

Váczi Dániel - szaxofon, glissonic
Pozsár Máté - zongora
Sárvári Kovács Zsolt - dob

Mi történik, ha szopránszaxofonnal keresztezünk egy tárogatót? Megszületik a glissonic-hangszercsalád első tagja, a glissotar. A különleges instrumentum Váczi Dániel találmánya, aki a szaxofont cserélte erre a hangszerre triójában, a 2001-ben alakult Váczi Dániel Trióban. A glissonic hangszercsalád fő újdonsága, hogy hangrések helyett a hangszertesten végighúzódó, mágneses szalag szolgál a hangmagasság szabályozására, így – mint egy hegedűhúron – glissandókat és negyedhangokat is lehet játszani az ujj csúsztatásával. Váczi Dániel az új hangszerben rejlő lehetőségeket aknázza ki a közelmúltban nagy változásokon átesett triójában. A bőgőt zongora és analóg szintetizátor váltotta föl, ami a basszus funkció mellett harmonikus és polifonikus struktúrákkal is gazdagítja a hangképet a free jazz egyik legkiemelkedőbb hazai billentyűse, Pozsár Máté kezei alatt. A doboknál továbbra is Vázi Dániel régi zenésztársa, Sárvári Kovács Zsolt biztosítja a biztos alapokat. Repertoárjuk a trió néhány régi darabjának újraértelmezéséből, friss szerzeményekből, improvizációs koncepciókból, valamint komolyzenei témák gyökeresen átformált feldolgozásaiból áll össze.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!