Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VadmacsKAland

VadmacsKAland

VadmacsKAlandra fel!

A Pilisi Len Látogatóközpont egy új izgalmas kalandjátékra invitálja látogatóit, melyet Marosvári Tamás játéktervezővel közösen álmodtunk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 13:00

A hozzánk érkezőknek az épület interaktív kiállításában és kertjében elrejtett trükkös feladványokon keresztül kell követniük a Budai-hegységben portyázó vadmacska útját, majd végül megtalálniuk az erdei cirmost. A másfél órás kaland idejére a csapatok egy természetvédelmi őr szerepébe bújva dolgozhatnak. Ti megtalálnátok az összes nyomot rejtő kameracsapdát? A játékot szeretettel ajánljuk játékos kedvű családok, baráti társaságok és osztályok számára. A programra 10 éves kortól ajánlott jelentkezni. Részletekért látogasson el a dunaipoly.hu honlapra.

A programon 6-10 fő (1 csapat) vehet részt egy időpontban. 6 fő felett kiegészítős jegy váltása szükséges (+ 4 főig), melyet a helyszínen tudnak megvenni.  A kiegészítő jegy ára 2500 Ft/fő.

Találkozás: Pilisi Len Látogatóközpont, Pilisszentiván, Bányász u. 17.

Program időtartama: 1-1,5 óra

Parkolás: Kérjük, a Szabadság út melletti parkolóhelyeket vegyék igénybe! Onnan 2 perc sétával közelíthető meg a látogatóközpont.

Információ: Tóthné Becsei Katalin, +36 30 511 1802, pilisilen@dinpi.hu

Ajánlatunk


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!