Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


„Van a Bajza utca sarkán egy kis palota…” - Helytörténeti séták Katona Csaba történésszel

„Van a Bajza utca sarkán egy kis palota…” - Helytörténeti séták Katona Csaba történésszel

Zerkovitz Béla slágerét, amely a Csókos asszony című operettben hangzik el, szinte mindenki ismeri. A történet szerint Pünkösdi Katókát báró Tarpataky invitálja meg Bajza utcai palotájába, az ifjú hölgy pedig előbb elutasítja, majd meghiúsult eljegyzése után elfogadja a meghívást, és megjelenik báró Tarpataky estélyén a Bajza utcában, ahol történetesen épp a vőlegénye az egyik fellépő.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 10:00

Hogy vajon Zerkovitz egy konkrét épületnek állított emléket operettje betétdalában vagy nem, alighanem rejtély marad. A Bajza utca azonban számos izgalmas kérdésre ad választ. Mindjárt az első az, hogy ki volt a névadó, és miért épp róla kapta nevét a hosszú utca? Hol élt Jókai Mór vagy Stróbl Alajos, hol lakott Illyés Gyula vagy Szilárd Leó, és mi az az Epreskert? A sétán e „titkok” nyomába eredünk.

A találkozó helye: VII., Bajza u. 2. sz. előtt

A séta időtartama kb. 2 óra.

Hangosító készüléket biztosítunk a sétához, de lehetőség van a saját fülhallgató használatára. Az adminisztráció és a készülékek kiosztása időt vesz igénybe, ezért kérjük, a meghirdetett időpontnál néhány perccel korábban érkezzenek. A sétát pontosan kezdjük, a későn jövőket nem tudjuk megvárni.

Ajánlatunk


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

zenés vígjáték

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!