Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Van holnap! - Dóka Attila

Van holnap! - Dóka Attila

Szerzői est

Harmadik előadásával tér vissza a Bethlen Téri Színházba Dóka Attila november 26-án. Az előadót már Láthattuk a „DAA - Játék a tűzben!” című lemezbemutató színházi koncerten, és a  „DAA - Mozdulj!” elnevezésű sokszereplős, teltházas produkcióiban, ahol életének egy-egy meghatározó időszakába pillanthattunk be. Ezúttal sem lesz másképp, szerzői estjében azt mutatja meg, hogyan rendezte át zenei életét a covidos időszak.   

 

Minden történés hatással van ránk, formál bennünket, és mi ennek megfelelően reagálunk a világra. Voltak és még lehetnek olyan időszakok, amikor négy fal közé kényszerülünk, de ott is fel kell találnunk magunkat, és látnunk kell minden körülmények között, hogy van tovább és lesz holnap! A zene reményt ad, kiutat mutat és megnyugtat. Van, aki megírja, van, aki énekli és van, aki hallgatja.  A zenének nem szabad elhalkulnia! - mondja a dalszerző, énekes.  A szerző ezen az estén újra kilép az online térből, hogy közönségével együtt lehessen, és a zene nyelvén beszámoljon arról, hogyan hatott rá az elmúlt pár hónap. A műsorban helyet kapnak régi és új dalok egyaránt, valamint - a szerző számára nagyon fontos - versmegzenésítések is.  

 

Dóka Attila – gitár, ének 

 

Dóka Attila 13 éves kora óta szerez dalokat, ír szövegeket. Emellett aktívan foglalkozik versmegzenésítésekkel. Több lemezt megjelentett már, irodalmi esteken, színházban és persze hagyományos koncerteken is fellép. Nevéhez fűződik a 2017 – ben alakult DAA (Dóka Attila Akusztik) zenei projekt is, amely 2018ban „Rejtsd el szíved” címmel lemezt adott ki.  

 

Ajánló


A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám…

A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen…

Az Egyesült Királyság valaha élt legeredményesebb jazzművészének számító Cullum egyedi megközelítésben ötvözi a…