Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Varázs Show

Varázs Show

Országjáró turnéra indul Magyarország különleges bűvész csapata!
Élje át az Ön gyermeke, unokája is a varázslatos műsorunk felejthetetlen pillanatait.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 19. vasárnap, 10:00

A hazai bűvészélet legjobb gyerekműsorokkal foglalkozó művészei egyetlen alkalommal lesznek láthatóak ebben a felállásban. Többszörösen díjnyertes előadóink műsora kifejezetten gyerekek és családok szórakoztatására specializálódott. A 90 perces show különlegessége, hogy a látványos műsorszámokban, a gyerekek interaktív módon részt vehetnek. Lebegések, eltüntetések átváltoztatások mind a show részei. A zenés illetve szöveges mutatványokat humoros elemekkel teszik felejthetetlenné előadóink.

A műsor kétszer 45 percben egy 15 perces szünettel kerül bemutatásra.

A produkciót 6-12 éves korig ajánljuk.

A Varázs Show szereplői!

Fülöp Tibor- / Tibiri- Bá
Az 1972-es Ki- Mit - Tud győztese. Több évtizedes szakmai pályafutása alatt sok ezer színpadi valamint televíziós fellépés van a háta mögött. Tagja az International Brothherhood of Magician nemzetközi bűvész szervezetnek. A hazai bűvészélet aktív tagjaként évtizedek óta bűvészversenyek zsűri elnökeként segíti a fiatal tehetségeket. Rodolfo mester személyes jó barátja volt. A műsorban az Ő kezét kell majd figyelni, hiszen még sosem jött rá senki, hogyan?  De csal.

Nagy Csaba / Smi- Lee- Csabi
A varázslat nagymestere egy különleges oldaláról mutatkozik be. Kizárólag erre az alkalomra összeállított egyedi műsorával először láthatjuk a többszörösen kitüntetett bűvészt. Műsorait saját ötleteivel kidolgozott trükkjeivel és a közönség aktív részvételével adja elő. Jöjjön el a show-ra és csodálja meg Ön is egy profi és utánozhatatlan bűvész, mesteri mozdulatait.

Suta Bohóc
Műsorvezetőként és persze a show főszereplőjeként is találkozhatnak a gyerekek kedvenc bohócukkal. Suta bohóc évente 300 születésnapi buliban, játszóházba, szabadtéri rendezvényen szórakoztatja a gyerekeket bohócos és vicces bűvészmutatványaival. Többszörös Magyar bajnok, Karlovy Varyban is kitüntetett művészünk garantáltan jókedvet varázsol a gyerekek arcára. Még nem látott új műsorával készül meglepni a közönséget.

Lui Bűvész
Világrekorder bűvész, akit 2018-ban az M2 televíziós csatorna a gyerekek kedvenc bűvészének választott. 2008.-ban a Tv2 Kiválasztott című Uri Gelleres műsorának finalistája volt. 2018.-ban több mint 3000 példányban fogyott gyerekeknek szóló oktatófüzetéből. Évente közel 400 alkalommal találkozhat vele a közönség különböző gyerek és felnőtt rendezvényeken. Legújabb műsorával garantáltan megdöbbenti a műsorra ellátogató közönséget.

 

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!