Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Varázslat két zongorára - koncert

Varázslat két zongorára - koncert

Az előadással Kármán Sándor előtti tiszteletünket fejezzük ki, aki éveken át szervezte a Varázslat énekhangokra c. előadássorozatot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 17. péntek, 19:00

Varázslat két zongorára és egy énekhangra
koncert

Az előadás során amerikai jazzénekesnő Joan Faulkner mellett két neves zenész Csík Gusztáv – eMeRTon- és Liszt Ferenc-díjas dzsesszzzongorista és Csík Laura – zongoraművész lépnek fel és teremtenek varázslatot színpadunkon.
Csik Laura zongorajátéka során Bach, Mozart és Chopin műveket hallhatunk, míg Csik Gusztav és Joan Faulkner műsorán Gershwin, Cole Porter, Duke Ellington jazz sztenderdek és saját szerzemények szerepelnek.

Joan Faulknert a művészvilág A Hang-ként nevezi. Különleges és egyedi hangját Joan még a Boney M-nek és Milli Vanilinek is kölcsönözte. Joan Faulkner a Régi Világ hangja az Új Világban.

Az előadás bevételét a Ceglédi Dobmúzeum működtetésére ajánljuk fel.
A rendezvény fővédnöke Földi László országgyűlési képviselő.

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!