Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Varga Dániel Eastern European Quartet (HU/PL/HR)

Varga Dániel Eastern European Quartet (HU/PL/HR)

A fiatal magyar szaxofonos és zeneszerző, Varga Dániel nem sokat törődik a zenei műfajokkal. Nevét egyrészt a színes, kísérleti indie rockot játszó Moped Loewen zenekarban nyújtott virtuóz játéka révén ismerhetik sokan, ugyanakkor modális és szabad zenei elképzelésekből kiinduló, lírai hatásokat sem nélkülöző kortárs jazzt játszó, laza felállású nemzetközi kvartettjével is számos elismerést szerzett már.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 10. kedd, 20:00

 Közreműködik:

    Varga Dániel - szaxofon
    Piotr Lipowicz - gitár
    Ivar Krizic - nagybőgő
    Piotr Budniak - dob

A fiatal magyar szaxofonos és zeneszerző, Varga Dániel nem sokat törődik a zenei műfajokkal. Nevét egyrészt a színes, kísérleti indie rockot játszó Moped Loewen zenekarban nyújtott virtuóz játéka révén ismerhetik sokan, ugyanakkor modális és szabad zenei elképzelésekből kiinduló, lírai hatásokat sem nélkülöző kortárs jazzt játszó, laza felállású nemzetközi kvartettjével is számos elismerést szerzett már. Az Opust immár kétszer megjárt zenekarvezető ezúttal két lengyel zenészbarátjával, Piotr Lipowicz gitárossal és Piotr Budniak dobossal érkezik, jól bevált bőgőse, a horvát Ivar Krizic mellett. A két lengyel zenésszel való kapcsolata 2014-ben kezdődött, amikor különböző formációkban – Animal House Project, Piotr Budniak Essential Group, Lipowicz - Budniak MAD Unit – jó néhány turnén és koncerten játszottak együtt az országban. Két évnyi szünet után most a Varga Dániel Eastern European Quartet keretein belül jöttek össze ismét, hogy leporolva nosztalgikus emlékeiket friss, kreatív ötleteiknek szabad folyást engedjenek.

Varga Dániel Ausztriában tanult Julian Arguelles és Ed Partyka tanítványaként. Az elmúlt évben számos díjat nyert Magyarországon úgy zenekaraival (MÜPA Jazz Showcase különdíja, 2. helyezés a Moped Loewennel egy magyar tehetségkutatón, a legtehetségesebb zenésznek járó Újfalusy Gábor díj 2018/2019-ben), mint big bandre írt szerzeményeivel (a Magyar Jazz Szövetség által szervezett Jazz Zeneszerző és Hangszerelő Verseny 3. díja). A közelmúltban meghívást kapott a rangos Michael Brecker Nemzetközi Szaxofonverseny döntőjére, amelyre augusztusban kerül sor a Red Sea Jazz Festival keretében az izraeli Eilatban.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!