Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Varidance Társulat: Magyar TáncRAPszódia

Varidance Társulat: Magyar TáncRAPszódia

Belépés kizárólag regisztrációs jeggyel!
Az ingyenes regisztrációs jegyek 2021. 09. 20-tól elérhetőek a JEGYVÁSÁRLÁS gombra kattintva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 24. péntek, 17:00

Vári Bertalan Társulata 2011 márciusa óta működik ezen a néven. Kreatív, humoros, dinamikus produkciókkal állnak színpadra, melyekben az autentikus magyar (és más nemzetiségi) néptáncot a ma embere által is könnyen befogadható és szerethető módon mutatják be. A rendkívül sokszínű magyar néptánchagyomány és -kultúra egyedülálló az egész világon. A Varidance ebből a sajátos kultúrkincsből merít; a tradicionális elemeket különböző táncstílusokkal (többek közt a sztepp, hip-hop, kortárs) és más műfajokkal (mint a cirkusz, színház, film) ötvözi és modern, különleges, egyedi stílussá varázsolja. Ebben a szellemben színpadra állított művek alkalmasak kultúránk megismertetésére, népszerűsítésére hazánkban és határainkon túl is. A táncszerető közönségnek szóló, nyilvános előadások mellett más események is színesítik a műsornaptárt – fesztiválokon, ünnepségeken, bálokon, televíziós showműsorokban és zártkörű, céges rendezvényeken is hangos sikerrel lép fel a Varidance. 

 

A világszerte ismert Brahms, Magyar táncainak ízléses feldolgozása találkozik a modern köntösbe bújtatott néptánc hagyományainkkal. A lánytáncok lágysága, páros táncaink romantikája, a férfitáncok virtuozitása keveredik a hip-hop lazaságával ... kaszák villannak, libben a szoknya, bajusz megpödörve ... fent a baseball sapka, lent a csizmák bokáznak ... A tánc, a zene és a beatbox általunk létrehozott vidám, energikus, különleges ötvözése méltóképpen népszerűsíti a magyar kultúrát és minden korosztály számára felemelő élményt nyújt.

 

Beatbox: Jammal

 

Fekete János „Jammal” zenész családban nőtt fel, ahol mindig zene vette körül. Ennek hatására elkezdett először dobolni majd később beatboxolni. A Kőbányai Zenei Stúdióban dob szakon végzett 2011-ben. A zenekarokon kívül még színházban is zenél. Itt főleg hangutánzással, hangeffektekkel, beatboxszal egészíti ki a színdarabot. Magyarországon kívül még több más országban lépett fel.

Rendező, koreográfus: Vári Bertalan

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!