Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Várjon Dénes zongorakoncertje / CAFe 2018

Várjon Dénes zongorakoncertje / CAFe 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 15. hétfő, 19:30

Bartók: 1. elégia, op. 8b 

Kurtág György: Játékok – részletek

Bartók: Három csíkmegyei népdal, BB 45b

Bartók: Szonatina, Sz. 55, BB 69

Bartók: Régi táncdalok a 15 magyar parasztdalból

 

Bartók: 2. elégia, op. 8b

Kurtág György: Játékok – részletek

Bartók: Gyermekeknek – részletek

Bartók: Improvizációk, op. 20

 

Világjáró zongoraművészünk a 20. századi magyar zene két világhírű alkotójának műveiből állítja össze szólóestjét. Bartók és Kurtág zenéje két önálló univerzum, melyek mégis ezer szálon kapcsolódnak össze, legyen szó népzenéről, a zongorához fűződő bensőséges kapcsolatról vagy a zenei gesztusokat éltető kíméletlen őszinteségről.

Bartók műveiről vallja, hogy sajátos nyelvezetüket „senki mástól nem lehet olyan jól elsajátítani, mint magától Bartóktól. Hozzáteszem, hogy ezt a játékstílust nem lehet lemásolni, mert egészen egyedi, de aki hallgatja, az átitatódik ezzel a zenei gondolkodásmóddal. Sokszor azt tapasztalom, hogy az, aki nem hallotta Bartókot zongorázni, nagyon másként játssza a műveit.”

Kurtág Györggyel egészen fiatalon találkozott, egy alkalommal úgy nyilatkozott, hogy számára már a találkozás előtt is „mitikus figura volt, tudtam, milyen óriási zeneszerző”.

 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!