Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VARNUS XAVER ORGONAHANGVERSENYE

VARNUS XAVER ORGONAHANGVERSENYE

Műsor: VIVALDI: A négy évszak, BACH: d-moll toccata és fúga, Három QUEEN-dal orgonán, WILLIAMS: Schindler listája

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 22. vasárnap, 18:00

2018. novemberében Varnus Xavér és a 800 éves, legendás Tamás-kórus adott két közös, teltházas koncertet Bach sírja felett a lipcsei Tamás-templomban. Mindeközben Xavér YouTube-csatornája átlépte a 11 milliós nézettséget, így ő lett minden idők második legnézettebb orgonistája (youtube.com/xavervarnus). A YouTube statisztikája szerint nézőinek háromnegyede amerikai, német, olasz és francia. A Berlini Dómban adott teltházas koncertjének Bach Toccatáját egy év alatt 2 és fél millióan nézték meg. Mostani turnéján az a Virtuózokból ismert őstehetség, Korossy-Khayll Csongor játssza majd a Schindler listájának hegedűszólóját, akinek Xaverral közös felvételét már 2 millióan nézték meg a YouTube-on. Varnus Xavert meghívták, hogy 2020-ban a világ legnagyobb, 33 ezer sípos orgonáján adjon koncertet az Atlantic City Convention Hall-ban. (Összehasonlításképpen: a MÜPA orgonájában 6800 síp van!) Varnus Xavér pécsi hangversenye keserédes búcsúkoncert lesz, hiszen tragikus állapota miatt a most 150 esztendős, gyönyörű Pécsi Zsinagóga végleg bezár.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!