Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Vigyázat, érzelmek!

Vigyázat, érzelmek!

A Petőfi Musical Stúdió előadása műfajilag nehezen behatárolható. Az alakok kitaláltak, a problémák, örömök, félelmek, sikerek és kudarcok – mondjuk úgy összefoglalva: az érzelmek – nagyon is valósak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 19:00

Vigyázat, érzelmek!
zenés-verses drámaszínház

A Petőfi Musical Stúdió előadása műfajilag nehezen behatárolható. Az alakok kitaláltak, a problémák, örömök, félelmek, sikerek és kudarcok – mondjuk úgy összefoglalva: az érzelmek – nagyonis valósak. Egyetlen különleges nap történetét láthatjuk majd, ahol ezúttal senki nem bújhat el az érzelmei elől.
Ha csak azt hallgatnánk végig, kit mi bánt, vagy minek örül, talán fárasztó és unalmas lenne... bár mostanában ezt is nehezen halljuk és hallgatjuk meg egymástól. Ezért ezeket az "érzelmeket" versek és dalok hálójában, olykor kicsit "kívülről nézve magunkat" próbáljuk meg közösen kibogozni. És ha válaszokat nem is találunk mindenre, azért a kérdéseket felvetjük, hátha...

Játsszák:
Baki Virág, Csizmadi Fruzsina, Demjén József, Erményi Gábor, Kovács Petra Eszter, Mile Viktória,
Mile Zoltán, Péter Dorka, Petresevics Kitti, Reitter Benedek, Szabados Laura, Szabó Laura,
Szabó Vivien, Szontagh Julcsi, Ujvári Mátyás, Vanek Andor, Varga Szabolcs, Varga Vivien,
valamint Baukó Bernadett, Borosán Eszter és Potyó Krisztián

Írta: Potyó Krisztián
Mozgás: Borosán Eszter
Zenei munkatárs: Kéménczy Antal
Stúdióvezető: Bősze Sándorné
Rendezte: Borosán Eszter és Potyó Krisztián

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!