Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Villon TV

Villon TV

Előadásunk, egy televíziós napi műsorfolyam görbe tükre, parodisztikus, intrikus elemekkel vegyítve. Szándékunkban állt, hogy egyfajta retro hangulatot teremtsünk az előadás során, így a műsorok felvezetését, a már-már kultikussá vált televíziós bemondók stílusában adjuk elő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Villon TV

Francois Villon munkássága, középkori hangvétele mellett is remekül illeszkedik a XXI. századi világunk kereteibe. Előadásunk, egy televíziós napi műsorfolyam görbe tükre, parodisztikus, intrikus elemekkel vegyítve. Szándékunkban állt, hogy egyfajta retro hangulatot teremtsünk az előadás során, így a műsorok felvezetését, a már-már kultikussá vált televíziós bemondók stílusában adjuk elő. A darab lezárása is a közszolgálati televízió műsorának zárására hajaz. A különböző televíziós formátumok, más-más színvonalon töltik be kultúraközvetítő szerepüket, és mégis Villon verseivel összeszőve remek elegyet alkotnak.

A költő hozzáállása mindig is rendkívül kritikus volt a hatalom természetével szemben, így nálunk sem maradhat el a társadalomkritika, és a mindenkori hatalom kifigurázása sem.

Hogy hangzik A szív és a test vitája a „Csernus showban”?  

Miként szerepelne Villon mester egy a parlamenti patkóban kibontakozó vita során?

A napjainkban trashnek számító Teleshopba vajon hogyan illeszkednek a középkori költészet egyik legnagyobbjának sorai?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget pikírt humorú előadásunk.

„ A játék már nem babra megy
Oda a test s talán a lélek;
Aki veszít, későn bánja meg,
S fizetheti a szörnyű véget;”
(Francois Villon)

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!