Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Vince nap az Alföldön

Vince nap az Alföldön

Ha szereteted a jó hangulatot, a borokat, a vidéki ízeket és még egy disznóvágásban is részt vennél, akkor csatlakozz hozzánk!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 19. szombat, 9:00

A legelterjedtebb szokások szerint Vince napján bort kell inni, annak érdekében, hogy az őszi termés jó legyen. Emellett az áldásnak is elkél a gazdáknak, ebben Dr. Bábel Balázs érsek lesz a segítségünkre.

Kiskunsági Nemzeti Park szívében lévő Biczó Csárdában, különböző programok várnak ránk, vesszőt fogunk metszeni, meglocsoljuk az áldott termőföldet borral és játékosan ásott borra fogunk vadászni. Emellett autentikus falusi disznóvágásban lesz részünk, vidám disznóvágó feladatokkal.

A hideg ellen meleg teával, forralt borral, kemencében sült kenyérlángossal védekezünk. Ezeket korlátlan fogyasztásra ajánljuk.

Csatlakozz hozzánk, ha szereted a jó borokat, ételeket és a kellemes hangulatot! Ajándékozz élményt karácsonykor és lepd meg a szeretteid ezzel a jó hangulatú Vessző szenteléssel.

A csomag tartalma:
- vendégvárás (forralt bor, tea, kemencés lángos)
- forralt bor, tea korlátlan fogyasztása
- autentikus disznóvágás (pálinkázás)
- Dr. Bábel Balázs kalocsai érsek atya szőlősorok áldása
- Pincelátogatás: 5 db 0.5 dl/fő borkóstolás alföldi borokból, 1db pezsgő bemutatása
- Tradicionális ebéd fogyasztása (orjaleves, véres- és májashurka, kolbász,
  dinsztelt káposzta, tört burgonya, savanyúság, fánk)
- Táncház
- Élőzenés mulatság
- Esti órákban hazautazás

A résztvevők számára buszokat biztosítunk, hogy teljes mértékben tudják élvezni a borozás élményét. Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek írjatok nekünk: info@egynaposutazas.hu
Az Info-Kibo Kft. az utazáshoz szükséges legkiesebb létszám hiányában, írásban tett nyilatkozattal az utazás megkezdése előtti 20. napig, a befizetett összeg visszafizetése mellet a szerződéstől elállhat.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!