Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Vörös István zenekaros koncert Dalok a prognózistól napjainkig

Vörös István zenekaros koncert Dalok a prognózistól napjainkig

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 20:00

A koncerten megszólalnak Vörös István legismertebb dalai a Prognózistól napjainkig, melyeket több generáció is magáénak érez.
A hazai kultrock elsőszámú képviselőjének több mint négy évtizedes pályafutását huszonnégy hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi.
Ha azt mondjuk, Tele van a város szerelemmel, Én az időt nem sajnálom…,Kutya világ, Minden viharon át , Ne zavarjon senki, Magányos utazó, vagy a legújabb sikerdala, a Minden percért kár, a tinédzsertől a nagy generációig mindenki azonnal rávágja: Vörös István.
A népszerű énekes, gitáros, dalszerző 17 évesen került Radics Béla helyére Nevada zenekarba, majd több zenekar Hadirock, Prognózis , Vörös István és a Prognózis megalapítása után 1999-től saját nevén koncertezik, jelennek meg lemezei.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.
A program és időpont változtatás jogát fenntartjuk!Jegyár: elővételben 2800 Ft, a koncert napján: 3500 Ft

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!