Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Vörös István Zenekaros koncert - főszerepben a 80-as évek dalai

Vörös István Zenekaros koncert - főszerepben a 80-as évek dalai

A koncerten kapható lesz CD-n a „Hallgass, ha jót akarsz! – A legjobb Vörös István dalok 8.” című album, melyet a koncert után a művész dedikál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 19:00

Vörös István zenekaros koncert
Főszerepben a ’80-as évek dalai - 40 éves az Előjelek album
Dalok az Előjelektől napjainkig

Kapunyitás: 18:00 óra

A hazai kultrock elsőszámú képviselőjének több mint négy évtizedes pályafutását huszonöt hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi.

Ha azt mondjuk, Tele van a város szerelemmel, Én az időt nem sajnálom, Kutya világ, Minden viharon át, Ne zavarjon senki, Magányos utazó, vagy a legújabb sikerdal, a Minden percért kár, a tinédzsertől a nagy generációig mindenki azonnal rávágja: Vörös István.

A népszerű énekes, gitáros, dalszerző 17 évesen került Radics Béla helyére a Nevada zenekarba, majd a Hadirock, Prognózis, Vörös István és a Prognózis megalapítása után 1999-től saját nevén koncertezik, jelennek meg lemezei. A közönség a sokakat megérintő szövegvilágáért, az énekelhető dalokért, és a magával ragadó koncerthangulatért szereti a szerző-előadó-énekes produkcióit.

Vendég: Jankai Béla – billentyűk

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!