Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


WELLHELLO koncert / Sóskúti Önkormányzat - Falunapok Rendezvénysorozat
2

WELLHELLO koncert / Sóskúti Önkormányzat - Falunapok Rendezvénysorozat

A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége. Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 3. szombat, 20:30

FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT keretében megrendezésre kerülő előadásokra védettségi igazolvány nem kötelező!

A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat mint pl.: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Különös tematikájú Budapest Park koncertjeikkel a szakma előtt járnak – már hét legendás, teltházas Parkos show-t tudnak maguk mögött. Senki nem felejti el a fiúk helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett.

2016 decemberében egy egész estés nagyjátékfilmmel debütáltak, a #Sohavégetnemérős című filmben, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, maguk a fiúk is feltűntek. A következő években olyan dalok születtek, mint az „Odaút”, a „Nem olyan lány” vagy „Az utolsó hibám”.

2019-ben két számmal jelentkeztek: a "Barátom" című nagysikerű barátság-himnusz után napfényt látott az "Őszinte", amely a kapcsolatokon belüli féltékenységi körökről szól. Az elnöki páros 2019-ben egy világhírű énekes, Bryan Adams előzenekaraként is fellépett a Hősök terén több tízezer ember előtt.

A duó a váratlanul alakult 2020-at dalszerzéssel töltötte – tavaly három slágert is kiadtak, az első, "Ölelni szavakkal" című dal a vírus miatt kialakult helyzetre reagált, a nyáron debütált "Bárhová" pedig 2020 a Road Movie sorozat keretén belül, a gyerekkori balatoni élményeket elevenítette fel, majd az évet az „Erre már nem fogok emlékezni” bulislágerrel zárták.

2021-ben számos újdonságot tartogatnak a közönségüknek, mind új dalokkal, mind egy nagylemezzel készülnek. Az együttes első 2021-es megjelenése, a „Zsúr” a készülő album beharangozó és egyben címadó dala is volt. A pergős számot a Luca-val közös „Szomorú séta” követte, amely a Wellhello egy újabb oldalát mutatta be. A lemez harmadik dala egy újabb feat, az Essemmel közös „Hogy legyek jó” az egyén belső küzdelmét dolgozza fel.

Fluor és Diaz közben már nagy erővel készülnek az élő koncertekre is, hogy egy újabb feledhetetlen bulit adjanak a közönségüknek!

Azahriah

Azahriah, azaz Paul Street sikertörténete egy vérbeli ’self made’ sztori. Saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg milliókat a YouTube-on. A fiatal srác 12 éves kora óta tölt fel videókat, a Pál utcai fiúk előtt tisztelgő Paul Street nevű csatornája rejtélyes vlog posztjaival futott be a platformon.

A YouTuber gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, ekkor született meg az Azahriah profil. A többségében angol nyelvű dalokra egy egész generáció pörgött rá - több százezres stream-eket értek el a digitális platformokon, és több milliós nézettséget YouTube-on.

Az énekes 2020-ban adta ki debütáló lemezét – az „I’m worse” című albumon nyolc saját szerzemény debütált, köztük a „Fufuflex” című sláger. A következő lemez előfutára a „RÉT” című dal, amely az énekestől szokatlan módon magyar nyelven íródott, és pár hét alatt meghódította a digitális platformokat.

Azahriah 2021-et a “4K LOVE” című dallal indította, amely egy se veled, se nélküled kapcsolat kihívásairól szól. Az énekes következő “aight” száma egy üde, tavaszi dal lett, amely a készülő nagylemez második előfutára.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!