Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


William Nicholson: Visszavonulás

William Nicholson: Visszavonulás

William Nicholson angol író műve szívet melengető, megrendítően szép és felkavaróan őszinte darab a házasság buktatóiról, a szeretetről, az öregedés elleni küzdelemről, a feladásról és a visszavonulásról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 25. hétfő, 19:00

Edward és Alice több mint harminc éve házasok. Életük békés és kellemesen unalmas. Látszólag minden rendben velük: egészségesek, szeretik a munkájukat, takaros kis házban élnek, és egyetlen fiuk, Jamie is felnőtt, már a maga útját járja. De úgy tűnik, annyi közös emlék és élmény ellenére házasságuk mégis zátonyra futott.

Vajon a szeretet, egymás kölcsönös tisztelete vagy a megszokás elég ahhoz, hogy megmentsen egy házasságot? Lehet-e, érdemes-e új életet kezdeni ötven fölött? És mihez kezdjen egy felnőtt fiú, aki azt látja, hogy a szülei éppen felforgatják, elszúrják az életüket, és minden, ami eddig a biztonságot jelentette számára, darabokra törik.

William Nicholson angol író műve szívet melengető, megrendítően szép és felkavaróan őszinte darab a házasság buktatóiról, a szeretetről, az öregedés elleni küzdelemről, a feladásról és a visszavonulásról.

A színdarab ősbemutatója az angliai Chichester Festival Theatre-ben volt 1999. októberében.
A színdarab Magyarországon a The Agency (London) Ltd. és a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség között létrejött szerződés alapján kerül színre.

Szereplők:
Rátóti Zoltán
Söptei Andrea
Porogi Ádám

Díszlettervező: Enyvvári Péter
Jelmeztervező: Ignjatovic Kristina
Dramaturg: Kovács Krisztina
Fordító: Kovács Krisztina
Rendezőasszisztens: Herpai Rita
Rendező: Valló Péter

A Rózsavölgyi Szalon vendégjátéka
(16 éven felülieknek ajánlott)
Az előadás hossza 125 perc 1 szünettel.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!