Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


X. Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokság - Döntő

X. Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokság - Döntő

A döntőn, ami minden évben a magyarországi slam poetry szcéna legrangosabb eseménye, Gyenge Veroni, regnáló Magyar bajnok és a szeptemberi előválogatókon bejutott slammerek csapnak össze. A produkciókat 5 fős zsűri értékeli, amelynek elnöke idén Babiczky Tibor költő, író, szerkesztő, aki évek óta értő szemmel és füllel követi a honi előadói-költészet alakulását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 30. vasárnap, 19:00

X. Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokság - Döntő

Az Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságot 2021-ben, a pandémia utáni első olyan évben, amikor már voltak élő slam események, Gyenge Veroni nyerte meg a Trafóban. Első női és határon túli bajnokként méltó módon képviselte országunkat a 2021 decemberében Brüsszelben rendezett Poetry Slam Európa Bajnokságon. Tette mindezt olyan jól, hogy bejutott a szeptember végén, szintén Brüsszelben zajló, a világon elsőként megrendezett Poetry Slam Világbajnokság döntőjébe. Azért, hogy ezúttal más állhasson a dobogó tetejére, a szeptemberi előválogatókról döntőbe jutott slammerek próbálnak mindent megtenni, ami a műfajba még belefér.

A döntőn, ami minden évben a magyarországi slam poetry szcéna legrangosabb eseménye, Gyenge Veroni, regnáló Magyar bajnok és a szeptemberi előválogatókon bejutott slammerek csapnak össze. A produkciókat 5 fős zsűri értékeli, amelynek elnöke idén Babiczky Tibor költő, író, szerkesztő, aki évek óta értő szemmel és füllel követi a honi előadói-költészet alakulását. Őt egészíti ki további három szakmai zsűritag, az ötödik pedig, önként jelentkezéses alapon, a közönség soraiból kerül ki. Az ő pontszámaik alapján hirdetik majd ki az első 3 helyezettet, a zsűri különdíjast, és a publikum által a helyszínen leadott szavazatok alapján kiosztásra kerül a közönségdíj is.

A hangulatot fokozza az Amoeba zenekar, a Kiégő Izzók vizuál csapata, felkért vendégelőadók valamint a Slam Poetry Budapest házigazdái, Süveg Márk Saiid és Pion István.

Támogatónk a Zing Burger&Co.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!